Valİ Masatlı’nın Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

23 Nisan 2024 - 16:59

Valİ Masatlı’nın Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Valİ Masatlı’nın Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
Son Güncelleme :

08 Nisan 2022 - 11:55

2.109 views

Vali Mustafa Masatlı’nın Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı; Aziz Milletimizin ve Ülkemizin huzur ve güvenliği, kamu düzeninin sağlanmasında mesai mefhumu gözetmeksizin her türlü fedakârlığa katlanarak, en zor şartlar altında dahi Milletimize hizmet veren Türk Polis Teşkilatımızın 177. Kuruluş Yıl Dönümünü hep birlikte kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Güvenlik ve asayişin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı, vatanımızın her köşesinde Ay Yıldızlı Bayrağımızın dalgalanmasını sağlamak için canını hiçe sayarak, bu ulvi görevi yerine getirmektedir. Emniyet Teşkilatımız üstün hizmet anlayışı ve özverisinden dolayı Aziz Milletimizin iftihar kaynağı olmuş ve aynı zamanda terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarılarla toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Suç oranlarının giderek arttığı Dünya’da, Türk Polis Teşkilatı Devletimizin sağladığı imkânlar sayesinde teknolojisini, kapasitesini, imkân ve kabiliyetlerini de artırarak çağın gereklerine uyum sağlamıştır.

Bu düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluş Yıl Dönümünü kutlarken, görevleri uğruna canlarını feda eden Kahraman Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize ve görevleri başındaki teşkilat mensuplarına sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.