Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığından Çocuklar Üşümesin kampanyası. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:13

Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığından Çocuklar Üşümesin kampanyası.

Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığından Çocuklar Üşümesin kampanyası.
Son Güncelleme :

13 Ocak 2023 - 14:04

281 views
Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığı başlatmış oldukları Çocuklar Üşümesin Bir Mont bir Bot kampanyası ile merkez ve köy okullarındaki çocuklara mont ve bot dağıtımı yaparak yürekleri ısıttı.
Amasya Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa AKGÜL çalışma ile ilgili yapmış olduğu açıklamada “Amasya Ülkü Ocakları olarak yirmi günlük bir çalışma sonucunda hayırseverlerimizin desteği,yöneticilerimizin gayreti ve özellikle ihtiyaç sahibi çocuklarımızın tesbitinde bizlere desteğini esirgemeyen okul müdürlerimizin yardımı ile geneli köy okullarında öğrenim gören çocuklarımızdan oluşan 200 öğrencimize mont ve bot ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
İki Cihan Güneşi Peygamber Efendimizin hadisi şerifinde buyurduğu gibi “Sağ elin verdiğini sol el bilmemeli “ hadisinden yola çıkarak yardım yapanların yardımlarının ulaştığını bilmeleri için her okulda bir çocuğumuza mont ve bot giydirilmiş ihtiyacı olan diğer çocuklarımıza okul müdürlerimiz tarafından dağıtımı yapılmıştır.
Ülkü Ocakları olarak her bir çocucuğumuzu geleceğimizin teminatı olarak görüyor ve ileride Vatanımıza ve milletimize hizmet eden birer birey olarak hizmet etmelerini temenni ediyoruz.”Dedi

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.