TAHLİYE OPERASYONUYLA İLİMİZE 150 KİŞİ GELDİ « Amasya Gazetesi

26 Haziran 2025 - 09:10

TAHLİYE OPERASYONUYLA İLİMİZE 150 KİŞİ GELDİ

TAHLİYE OPERASYONUYLA İLİMİZE 150 KİŞİ GELDİ
Son Güncelleme :

24 Nisan 2020 - 11:01

428 views

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın koordinasyonu ve Dışişleri Bakanlığının çalışmasıyla Ramazan’ı evlerinde geçirebilmeleri için başlatılan tahliye operasyonuyla İspanya’dan 150 vatandaşımız ilimize geldi.
Havalimanındaki işlemlerin ardından Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Yeşilırmak Yurt Müdürlüğü binasına yerleştirilen vatandaşlar 14 gün boyunca gözlem altında tutulacak.
Kalacakları süre boyunca en iyi koşullarda ağırlanacak konukların ihtiyaçları Valilik, İl Sağlık Müdürlüğü, AFAD, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kızılay tarafından karşılanacak.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 ^^xyarrak bonusa veren dinoma sitolar 2026^^erreror