Orman kadastro çalışmaları değerlendirme toplantısı yapıldı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:28

Orman kadastro çalışmaları değerlendirme toplantısı yapıldı

Orman kadastro çalışmaları değerlendirme toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

25 Mart 2022 - 11:00

610 views

Orman kadastro çalışmaları değerlendirme toplantısı yapıldı

Amasya orman bölge Müdürlüğü’nün yürüttüğü orman kadastro çalışmaları değerlendirme toplantısı Samsun işletme müdürlüğünde gerçekleştirildi.

OGM Kadastro ve Mülkiyet daire başkanı Ahmet Akbulut başkanlığında konferans olarak düzenlenen toplantıda Samsun Orman bölge Müdürlüğü konferans salonundan bağlantı kurularak Amasya orman bölge müdürü Halil Oflu Bölge Müdür yardımcısı Gültekin Şenlikoğlu, Kadastro Mülkiyet Şube Müdürümüz Birol Yay, Bilgi sistemleri Şube Müdürümüz Mehmet Sandalcı ve Orman Kadastro Başmühendisleriyle katılım sağladı. Toplantıda 2022 yılı içeresinde gerçekleştirmesi için planlar ve yapmak istedikleri hedefler görüşüldü.

Amasya orman bölge müdürü Halil Oflu toplantıda yaptığı konuşmasında şu sözleri kaydetti; ” 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan orman kadastro çalışmalarının aynı yıl içerisinde tamamlanması için azami gayret göstermeliyiz. Arazi incelemelerini/çalışmalarını planlarımız doğrultusunda tamamlayarak ilan ve tescil işlemlerini tamamlayalım. Kadastro Komisyonlarının yaptığı çalışmaları taktirle karşılıyor çalışmalarında başarılar diliyorum”. İfadelerine yer verdi

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.