MEHMET AKİF KESMEKAYA AK PARTİ AMASYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 11:37

MEHMET AKİF KESMEKAYA AK PARTİ AMASYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MEHMET AKİF KESMEKAYA AK PARTİ AMASYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Son Güncelleme :

23 Mart 2023 - 10:31

497 views

MUHTEREM AMASYALILAR (BASIN MENSUPLARI)

Ailemden, yakın çevremden çocukluk yıllarımdan itibaren aldığım siyasi terbiyemi, deneyim ve çalışmalarımla geliştirip bugün huzurunuza AK Parti milletvekili aday adayı olarak çıkmış bulunuyorum.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, millet sevdalısı bu yolun, çocuklarımıza emanet olarak taşımamız gereken bir düşünce, bir bilinç olduğuna inanarak, milletimiz ve siz değerli Amasyalı hemşerilerimle birlikte yol yürümeye devam etmek tek çabamdır.

Türkiye’miz genelinde bu milletin bir evladı, Amasya özelinde bu memleketin çocuğuyum.

Bu millete ve Amasya’mıza hizmetkar olmak en büyük arzumdur. Ülkemizin dünya konjonktüründe, Amasya’mızın yerelde hak ettiği yerde konumlanması gençlik yıllarımdan itibaren hayallerimi süsleyen ideallerim olmuştur.

Ak partili olmanın, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ferdi olmanın ve Amasyalı olmanın nasıl bir sorumluluk olduğunun gerçekten farkındayım.

Parti politikalarımızla, tek vatanımız Türkiye’mize olan hayallerimiz ve ideallerimiz, aynı zamanda projelerimizle, sevdalısı olduğumuz Amasya’mıza olan borçlarımızı ödemek için hep birlikte çalışacağız. Liderimize ve onun ferasetine, ülkemiz ve onun gençliğine, politikalarımıza ve bize inanan insanlarla hep beraber omuz omuza yürüyeceğiz.

Zikredilen bu başlıklar altındaki sorumluluğumun farkındayım. Bu sebeple 2023 ten itibaren iyiliğe, güzelliğe, huzura hem Türkiye’miz ve hem de Amasya’mızda birlikte taraf olacağız ve bu ilkeler bu değerler için birlikte mücadele edeceğiz.

Değerli Amasyalılar;

Ak Parti il başkanlığım öncesi ve hem de sonrasında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda Amasya’mızın ilçe ilçe, köy köy olmak üzere, haklı beklentilerini ve yapılması gerekenleri yakından biliyoruz. Çözüme dair projelerin ne olduğunun bilincindeyiz. Bu konularda da milletimizden, sizden aldığımız güç ile çözüm odaklı olarak yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.

Milletvekili olmanın temsilden öte bir şey olduğunun bilincindeyiz. “Sen ben yok biz varız” sloganı ile Parti taassubunun üzerinde tüm milletimizin her beklentisini karşılamak üzere yola çıkıyoruz.

Türkiye’deki siyaset alanının en çok eleştirilen yönlerinden biri bürokrat ve siyasetçilerin halktan kopuk olduğudur. Seçildikten sonra milletten kopuk bir siyasetçi profilini en baştan reddediyoruz. Hiçbir saikle ötekileştirmeden her bir ferdin, yaşayacağı acıya, üzüntüye, neşe ve mutluluğa ortak olmak sözünü şimdiden veriyoruz.

İşte benim siyaset anlayışım ve mücadelem özetle ve çok kısa olarak ortaya koyduğum bu felsefe üzerine kuruludur. Ülkem ve memleketim için çalışmak, milletim ve hemşerilerim için mücadele etmek, dürüstlük, alçak gönüllülük ve ittifak ettiğimiz her türlü doğruyu son noktasına kadar yaşamak en büyük idealim olacaktır.

Tek meselem Amasya’mızı hak ettiği yere taşımaktır. Yetkili ve aktif olarak siyaset kadrolarında bulunduğum dönemlerde sizler de buna tanık oldunuz

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.