HALKIN MASASI "HİLAL MASASI" 1 YAŞINDA - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:15

HALKIN MASASI “HİLAL MASASI” 1 YAŞINDA

HALKIN MASASI “HİLAL MASASI” 1 YAŞINDA
Son Güncelleme :

21 Kasım 2020 - 11:58

475 views

HALKIN MASASI 1 YAŞINDA

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından halkın taleplerinin karşılanması ve daha rahat çözüm üretilebilmesi için kurulan ‘Hilal Masa’ 1 yıldır çözüm üretmeyi sürdürüyor.

Amasya’nın her türlü istek, talep ve önerilerini en kısa ve en doğru biçimde çözmek amacıyla Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından göreve geldiği gün kurulan ‘Hilal Masa’ Özverili çalışan personeli ile Amasya halkından gelen istek ve taleplere 1 yıldır çözüm üretmeye devam ediyor.
‘HİLAL MASA’ VATANDAŞLARIMIZ İLE DAHA HIZLI İLETİŞİM KURMAMIZI SAĞLIYOR’
‘Hilal Masa’nın Amasya Belediyesi’nin vatandaşlara açılan kapısı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklamasında şunları kaydetti; “Vatandaşlarımızın belediye binamıza gelmeden isteklerine hızlı bir şekilde çözüm üreten ‘Hilal Masa’ sayesinde vatandaşla daha hızlı iletişim kurarak sorunlara doğrudan ve yerinde müdahale ile çözüm üretmeyi sürdürüyoruz. Amasya Belediye Başkanlığı görevine gelir gelmez hemşehrilerimiz ile belediye arasındaki iletişimi maksimum seviyeye çıkarmak için ‘Hilal Masa’yı kurduk. Hilal masa istek ve talepleri doğru kanallara sevk ederek, her birimin üzerine düşen sorumlulukları tamamlayarak vatandaşlarımıza istediği şekilde geri dönen bir çözüm noktası oldu. Tüm samimiyeti ve içtenliği ile Halkımıza hizmet vermeye devam eden ‘Hilal Masa’ 1’inci yaş gününü kutluyor” dedi.

Yazı İşleri Müdürü Serpil Demir ise, “Amasya Halkı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sarı’nın hizmete gelmesi ile gerçek anlamda şehrini seven, hemşehrilerimize gerektiği değeri veren, onların isteklerini ve görüşlerini önemseyen, halkla iç içe olmak adına makam kapısına kadar söktüren bir başkana kavuştu. Genç, yaşlı, engelli demeden hiçbir vatandaşı ayırt etmeden evinden, işinden ayrılmadan tek bir numara ile vatandaşlarına hizmet vermeyi başarmış, onların istek ve taleplerinin karşılanması için Hilal Masayı kurmuş olan Başkanımıza Amasya’mıza yaptığı hizmetlerinden dolayı halkımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.