desteğin imkanlar doğrultusunda sunulacağının altını çizdi. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

26 Nisan 2024 - 18:21

desteğin imkanlar doğrultusunda sunulacağının altını çizdi.

desteğin imkanlar doğrultusunda sunulacağının altını çizdi.
Son Güncelleme :

23 Şubat 2023 - 14:13

260 views
Deprem bölgelerinden ayrılarak Amasya’nın Gümüşhacıköy İlçesine yerleştirilen depremzedeleri ziyaret eden Gümüşhacıköy Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, devletin ve milletin tüm imkanları ile depremzede vatandaşlar için seferber olduğunu dile getirdi.
Dünya deprem tarihinin en büyük felaketlerinden biri Türkiye’yi vurdu. 10 İlde yıkımlara sebep olan deprem felaketi, hem yeryüzünü hem de 7’den 70’e herkesin yüreğini sarstı. Bugüne kadar 40 binin üzerinde insanın hayatını kaybetmesine sebep olan deprem, milyonlarca insanın evlerini kaybetmesine sebep oldu. Türkiye Cumhuriyeti, deprem sebebiyle yerle bir olmuş şehirler yeniden inşa edilene kadar; depremden etkilenen ve evlerinden ayrı kalan vatandaşları, Türkiye’nin dört bir yanındaki yurtlara, misafirhanelere ve otellere yerleştirmeye başladı.
Gümüşhacıköy Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkıma sebep olan deprem felaketi sonrası Gümüşhacıköy’e yerleştirilen depremzede vatandaşları ziyaret etti.
Depremzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Altınöz, Devletin her daim tüm imkânları ile yanlarında olduğunu söyleyerek yaraların devlet ve millet olarak beraber sarılacağını belirtti. Devletin tüm birimleriyle yanlarında olduğunu dile getiren Altınöz, depremin olumsuz etkilerini silebilmek adına her türlü kolaylığın ve desteğin imkanlar doğrultusunda sunulacağının altını çizdi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.