CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Altı Nokta Körler Derneği Amasya Şubesi’nce düzenlenen 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler ve Güvenlik Günü programına katıldı. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

27 Nisan 2024 - 14:25

CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Altı Nokta Körler Derneği Amasya Şubesi’nce düzenlenen 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler ve Güvenlik Günü programına katıldı.

CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Altı Nokta Körler Derneği Amasya Şubesi’nce düzenlenen 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler ve Güvenlik Günü programına katıldı.
Son Güncelleme :

17 Ekim 2023 - 12:24

189 views
Programda konuşan CHP Milletvekili Karagöz herkesin birer engelli adayı olduğunu anımsattı.
Önemli olanın gönül gözüyle görmek olduğunun altını çizen Milletvekili Karagöz konuşmasında, “ sizlerle bir arada olmaktan gerçekten mutluluk duyuyorum. Görmek çok şeydir ama her şey değildir. Altı Nokta körler Derneği Amasya Şube Başkanı Musa Demiryarar çok güzel bir cümleyle kapattı. Her şeyin özeti işte bu cümlede gizli. Önemli olan şeyin gönül gözüyle görmek olduğunu söyledi. Biz de aynen bu fikirlere katılıyoruz. Uzun yıllardır başkanlarımızla birlikteyiz. Her platformda yanlarında olduk, olmaya devam edeceğiz. Bugün gerçekten başkanımızın da özetlediği gibi hepimiz birer engelli adayıyız. Bu bilinçle farkındalık gününde elimizden geldiğince tüm hemşerilerimizle ve uzun yıllardır derneğe bizi emek veren yirmi yıllık bir mücadelenin iki başkanımız Musa ve Emine Başkanım yan yana oturuyorlar. Amasya’da çok şey yaptılar, çok şey yapmaya da devam edecekler. Ben bu vesileyle bizleri buluşturdukları için tekrar teşekkür ediyorum. Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler ve Güvenlik Günü kutlu olsun” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.