başkan Çelik, basın emekçilerinin gününü kutladı Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde şehrin yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Nisan 2024 - 03:24

başkan Çelik, basın emekçilerinin gününü kutladı Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde şehrin yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

başkan Çelik, basın emekçilerinin gününü kutladı  Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde şehrin yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Son Güncelleme :

10 Ocak 2024 - 20:45

195 views

Başkan Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle basın mensupları onuruna yemek programı düzenledi. Özgür basın kavramını sonuna kadar destekleyen bir belediye başkanı olarak günün sadece bir gün değil, her gün basın emekçilerine desteklerinin süreceğini söyleyen Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik açıklamasında şunları kaydetti;
“Haber alma hakkının sağlıklı ve güvenilir şekilde karşılanmasının demokrasiyi güçlendiren bir boyutu vardır. Hakikatin temsilcisi olan siz gazeteciler de bu doğrultuda hayati bir fonksiyon icra etmektedir. Gazetecilik hiç kuşkusuz saygın bir meslektir. Şehrimizin nabzını tutan tarafsız haberler yapan, siz kıymetli basın mensupları ile bu güzel günde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hiç bir ayrımcılık yapmadan ve bu ayrımcılığa hiçbir platformda müsaade etmeden yolumuza devam edeceğiz. Bütün zorluklara rağmen görevlerini canla başla yapmaya çalışan, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında doğrulukla, saygınlıkla ve hakikatle görev ifa eden kıymetli basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Mesleğin güvenini, itibarını ve niteliğini artıran gazetecilerimize şükranlarımı sunuyor, tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Karşılıklı soru-cevap şeklinde geçen toplantının sonunda Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, günün anısına basın mensuplarına hediye takdiminde bulundu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.