Amasya Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı #Filistin'e Yapılan Zulmü Kınadı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 12:05

Amasya Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı #Filistin’e Yapılan Zulmü Kınadı

Amasya Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı #Filistin’e Yapılan Zulmü Kınadı
Son Güncelleme :

10 Ekim 2023 - 11:29

229 views
Yeniden Refah Partisi Amasya İl Başkanlığı Yavuz Selim Meydanı’nda basın açıklamasından bulunarak Filistin’e destek çağrısında bulundu.
Yeniden Refah Partisi Amasya İl Başkanlığı partililerinin katıldığı basın açıklamasında konuşan Geçlik Kolları Başkanı Sefa Kahriman yaptığı şu ifadelere yer verdi:
““Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’de bildirildiği üzere bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir kelamı, muhteva olarak kitabımız Kuranı Kerim’in Hakk olanı hakikati gören insanlara nasıl ulaştırdığını da bizlere açıkça göstermektedir.
Bu minvalde İsrail’in Filistin’de ki müslüman kardeşlerimize yapmış olduğu zulümlerin, netice olarak yine kendilerine azap edici olan Allah tarafından döneceği aşikar olmuştur.
Bir avuç siyonistin, şeytana teslim olmuş akılların, Allah’ın davasını güdenlere, Allah için can alıp, can verenlerin mücadelesinde galip olanın yalnızca izzetli müslümanlar olacağı da bir hakikattir.
İsrail sadece Filistin’e değil, sadece Müslümanlara değil, doğrudan Allah’a ve İslam’a savaş açmıştır. Ve dünya tarihinde görülmemiştir ki, Allah’a savaş açanların galip geldikleri bir durum asla vukuu bulmamıştır. Allah Teala bizlere kitabımız Kuranı Kerim’de Ey iman edenler, size hayat verecek şeylere sizi çağırdığı zaman Allah’ın ve Resul’ünün çağrısına uyun. Bu ayeti kerime biz müslümanlara ibret olmaz mı ? Özgür Filistin, kaderine terk edilemez, Gazze’nin mukaddes davası, müslümanlara ibret olmadığı sürece Allah’ın yardımını ve nusretini beklemek hayalcilik olacaktır. Her ne şart olursa olsun, yapılan zulümlere karşı Ey müslüman ayağa kalk ve dikil. Haykır dağa taşa, insanlığa Allahuekber. Allahuekber. Allahuekber. Bu nidâ Hayber’in kapısında, Bedir sahrasında, Malazgirt meydanında, Çanakkale boğazında haykırıldığında, o Müslümanların izzeti ve şerefi ne büyük hasletti. Allah’ın nusreti onlara yetişmiş, kalplerinde ki niyet hayırla, fetihle vücut bulmuştu.
Allah’ım ayaklarımızı sabit kil. Yarabbi birliğimizi daim et. Allah’ım Filistin Davası senin davandır, sen davana sahip çıkan yürekleri birbirine ısındır. Yarabbi Müslümanların izzetini yeryüzünde gönüllere hissettir. Allahım sen bizleri senin yolunda cihad eden ve senin yolunda şehid olanlardan eyle. Velhamdulillahi rabbil alemin, El Fatiha” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.