Amasya, saadet- Gelecek partisinden ortak divan toplattısı yapıldı. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Nisan 2024 - 03:51

Amasya, saadet- Gelecek partisinden ortak divan toplattısı yapıldı.

Amasya, saadet- Gelecek partisinden ortak divan toplattısı yapıldı.
Son Güncelleme :

27 Kasım 2023 - 12:02

100 views
26- Kasım pazar günü saat 14.00 de Amasya saadet ve Gelecek partileri ortak divan toplantısı yaptılar. Toplantıya Gelecek Partisi Amasya il başkanı Dr.Ali Kurt, saadet partisi teşkilat başkanı Av.Mahmut Çakar, Saadet partisi Merkez ilçe başkanı Sefer Aksoy, Gelecek partisi Merkez İlçe başkanı İbrahim Yıldırım , iki partinin diğer ilçe başkanları
ile diğer birim başkanları katıldılar.
Toplantıda Gelecek partisi MKYK üyesi 24-25. dönem Amasya Milletvekili Doç.Dr Avni Erdemir’ de bir değerlendirme konuşması yaptı.
Toplantı sonunda, yaklaşan yerel seçimlerin ele alındığı, mahalli seçimlerde ki izleyecekleri sürecin yol haritası gözden geçirilmiştir denildi.
Amasya’ da toplumsal muhalefettin adayını çıkartmak için çalışıldığı, bunun için yelpazenin geniş tutulduğu belirtildi.
Mahalli seçimlerde, Amasya’ mız için en uygun adayı çıkarmaya kararlı olduklarının altı çizildi. Bunu yaparken parti ve partili aday dayatması içerisinde olmayacaklarını,,toplumsal muhalefetin ortak adayını çıkartmada kararlı oldukları belirtildi.
Bunu başarmak için sivil toplum örgütlerinde ve bireysel olarak Amasya’ mıza hizmet etmek isteyen kişilerin önünü açmak için çaba sarf edecekleri belirtildi. Bu minval üzerindeki çalışmalarını il ve ilçeler bazında sürdüreceklerini belirttiler. Ortak divan toplantıları ilçeler vazında devam edecek denildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.