Amasya Baro Başkanı Av. Bahadır Tekeş,yapılacak destek hakkında duyuruda bulundu. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:44

Amasya Baro Başkanı Av. Bahadır Tekeş,yapılacak destek hakkında duyuruda bulundu.

Amasya Baro Başkanı Av. Bahadır Tekeş,yapılacak destek hakkında duyuruda bulundu.
Son Güncelleme :

22 Şubat 2023 - 10:30

212 views
Amasya Baro Başkanı Av. Bahadır Tekeş, “Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu tarafından depremden zarar gören meslektaşlarımıza TBB SYDF olağanüstü yardım kapsamında yapılacak destek hakkında duyuruda bulundu.”dedi.
Başkan Av. Tekeş yaptığı açıklamada: “Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu tarafından Kahramanmaraş Merkezli deprem felaketi nedeniyle malik-kiracı, serbest-bağlı çalışan ayrımı yapılmaksızın bürosunu ve/veya meskenini kullanamayacak durumda olduğu tespit edilen meslektaşlarımıza, başvuru sayısı ve SYDF bütçesi göz önüne alınarak belirlenecek olan bedelin olağanüstü yardım kapsamında ödenmesine karar verilmiştir.
TBB SYDF’den yapılacak yardım, meslektaşlarımıza bürolarını ve/veya meskenlerini kullanamamalarından ve faaliyetlerini yürütememelerinden kaynaklı nakdi destek niteliğindedir. Türkiye Barolar Birliği kaynaklarını SYDF imkanları kapsamında meslektaşlarımızın ihtiyaçları için en üst düzeyde kullanacaktır. Depremden etkilenen meslektaş sayımızın çok yüksek olması nedeniyle SYDF kaynaklarının arttırılması yönünde çalışmalar yürütülmektedir.
Yardımların hızlı şekilde ulaştırılabilmesi için meslektaşlarımıza UHAP sistemi üzerinden başvuru ekranı açılmıştır. Meslektaşlarımızın bilgilerine sunarız.” diye konuştu

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.