Zabıta ekipleri Covid-19 denetimlerine devam ediyor - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:28

Zabıta ekipleri Covid-19 denetimlerine devam ediyor

Son Güncelleme :

13 Ekim 2021 - 14:25

148 views

Amasya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında işyerlerini denetledi.
Yıl boyunca denetimlerini düzenli olarak sürdüren ve halk sağlığı için gerekli kontrolleri yapan Zabıta ekipleri pandemi kısıtlamalarının ardından, başlayan normalleşme sürecinde de denetimlerini ara vermeden sürdürüyor. Ekipler hem işyeri sahiplerini hem de vatandaşları sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarıyor. Denetimler kapsamında, şehir merkezindeki yer alan tüm iş kollarında sosyal mesafe, maske, hijyen kontrolü ile ilgili tedbir kararları gereği denetimler yapılıyor. Kontrollerde esnafın ve vatandaşların genellikle kurallara uyduğu gözlenirken, yeterli özeni göstermeyenler de uyarılarak yaptırım uygulanıyor.
“Halkımızın içi rahat olsun”
Hemşerilerimizin sağlıklı bir ortamda yaşayabilmeleri için belediye ekiplerinin gece-gündüz mesaisini sürdürdüğünü anlatan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli. Bu kapsamda özellikle halkımıza açık bölgelerde ekiplerimiz Covid-19 denetimlerine aralıksız devam ediyor. Yapılan denetimlerde, çalışan sağlığı ve iş güvenliği, maske, sosyal mesafe kuralları kontrol ediliyor. Vatandaşlarımız, aldığımız sağlık önlemlerine ve hijyen kurallarına uydukları takdirde, daha sağlıklı bir ortamda yaşama imkanı bulabilecekler. Halkımızın içi rahat olsun. Biz Amasya Belediyesi olarak gerekli önlemlerimizi alıyoruz.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version