YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:40

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

22 Ekim 2021 - 10:54

135 views
Amasya Merkeze Bağlı Değirmendere Köyü İle Pamuklu Mezrası arasındaki 4.1 km’ lik 2. Kat Sathi Asfalt Kaplama Tamamlandı
Amasya İl Özel İdaresine bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sathi asfalt kaplama çalışmaları kapsamında; grup köy yollarında asfalt bakım, onarım ve stabilize çalışmaları aralıksız sürdürülürken diğer taraftan 2021 yılı yatırım programında yer alan sathi asfalt kaplama programları da bir bir tamamlanarak hizmete açılmaktadır.
İl Genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında; Amasya Merkeze bağlı pamuklu ve Değirmendere köyü arası 4,1 km 2. kat sathi asfalt kaplama çalışmaları tamamlanarak; yol ağının iyileştirilmesiyle vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu seyahat edebilmeleri sağlanmıştır. Çalışmalar belirlenen programlar dahilinde tüm hızıyla devam edecektir.
Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin ACAR; ‘’Sayın Valimizin talimatları, İl Genel Meclis Başkanı ve Meclis Üyelerimizin destek ve katkılarıylakırsal kesimin kalkınması noktasında, İl Özel İdaremiz kırsala yönelik hizmet kalitesini her geçen gün artırmaktadır. Bütün amacımız hizmet verdiğimiz vatandaşlarımızın memnuniyetini ve kentimizin yaşam kalitesini, köylerimize de taşımaktır. Asfalt sezonunun İlimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, bu hizmetlerin köylerimize ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.