Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası İlimizde Gerçekleşti - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 05:45

Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası İlimizde Gerçekleşti

Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası İlimizde Gerçekleşti
Son Güncelleme :

26 Şubat 2018 - 16:41

387 views

Türkiye Güreş Federasyonu’nun Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile organize ettiği 350 sporcunun katıldığı Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasına Amasya ev sahipliği yaptı.

 

Amasya Valisi Dr. Osman VAROL’un yanı sıra Belediye Başkanımız Cafer ÖZDEMİR, İl Jandarma Komutanı Selami AKŞİT, İl Emniyet Müdürü Fahri BULUT, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa ÇİTTIR, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut DEMİR, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah KODEK, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Serdar ÇİNKILIÇ, Milli Takımlar Koordinatörü Adem VARLIK, daire müdürleri ve sporseverlerin katıldığı müsabakalar büyük bir coşkuyla takip edildi.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah KODEK müsabakaların açılış konuşmasını yaptı. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Serdar ÇİNKILIÇ Amasya’da olmaktan ve müsabakaların Amasya’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milli Takımlar Koordinatörü Adem VARLIK Amasya ilinin tarihi ve kültürel dokusuyla, ata sporumuz olan güreşin bir araya gelmesinin güzel bir ahenk oluşturduğunu ifade etti.

 

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Amasya’mızın binlerce yıllık tarihine değinerek, her konuda çok zengin bir şehir olduğuna, ata sporumuz güreşin de şehrimizin güzel dokusuna olan uyumuna dikkat çekti.

 

Açılış seremonisinin ardından başlayan müsabakalarda 350 sporcu mücadele etti. Müsabakalarda dereceye giren yarışmacılara ödülleri Amasya Valisi Dr. Osman VAROL, Belediye Başkanımız Cafer ÖZDEMİR ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.