Yiğit Bulut: Dolardan TL'ye Geçenler 12-48 Ay İçinde Büyük Kazanç Elde Edecek - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 21:15

Yiğit Bulut: Dolardan TL’ye Geçenler 12-48 Ay İçinde Büyük Kazanç Elde Edecek

Yiğit Bulut: Dolardan TL’ye Geçenler 12-48 Ay İçinde Büyük Kazanç Elde Edecek
Son Güncelleme :

13 Ağustos 2018 - 9:38

261 views

Döviz kurlarında yaşanan sert dalgalanmaları, 15 Temmuz 2016’da düzenlenen darbe girişimine benzeten Yiğit Bulut, “Dövizde TL’ye dönenler 12-48 ay içinde büyük kazanç elde edecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, dolar/TL kuruyla ilgili olarak Star gazetesinde kaleme aldığı yazısında, “Şimdi dövizden TL’ye dönme günü” ifadelerini kullandı.

Sorunun ekonomik veya finansal olmadığını savunan Bulut, “Sorun onlara göre açık, diz çökertemedikleri Türkiye” ifadesini kullandı.

İşte Yiğit Bulut’un yazısından bir kesit;

15 Temmuz fiziki işgal denemesinin yeni sürümü olan bu dalganın ilk amacı devlet-hükümet-halk arasında derin çatlaklar açmak, sivil itaatsizliği körüklemek, ülkemize olan inancımızı kırmak. Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti son 1000 yılın en ağır saldırılarından biri altında!

“GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ”

Sonuç; TL enstrümanlar tarihi alım fırsatı veriyor! Şimdi dövizden TL’ye dönüp Türk sermaye piyasalarına ve TL enstrümanlara sahip çıkma günü. Bu adımı atanların 12-48 ay içinde nasıl bir kazanç elde edeceğini hep birlikte göreceğiz. Gün birlik olma ve varlıklarımıza sahip çıkma günü.

“HESAPLAŞMA BAŞLAYACAK”

Bu dalga atlatılınca, bu finansal darbenin sahipleri ile kalıcı hesaplaşma da elbette başlayacak.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.