YEŞİLKENT MEYDANI AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:49

YEŞİLKENT MEYDANI AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

YEŞİLKENT MEYDANI AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR
Son Güncelleme :

15 Ekim 2020 - 15:03

322 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Eski Belediye binası yerine inşa edilen “Yeşilkent Meydanı” projesinin son durumunu yerinde inceledi.Göreve geldiği günden bu yana Amasyalılara verdiği sözleri tek tek yerine getiren Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Yavuz Selim Meydanı çevre düzenlemesi ve Hükümet köprüsü genişletilmesi, Serçoban Türbesi ve Mesire Alanı ve Ataşehir Ahmet Çekin Yaşam Parkı açılışlarının ardından şimdide eski belediye binası yerine inşa edilen “Yeşilkent Meydanı projesini halkın hizmetine açmak için gün sayıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl dönümünde açılışı yapılacak olan projenin son durumunu yerinde inceleyen Başkan Sarı, yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.“AMASYA’MIZA HAYIRLI OLSUN”
Bu can bu bedende olduğu sürece Amasyalılara verdiği sözleri yerine getireceğini belirten Sarı açıklamasında şunları kaydetti;
“Büyük projelerimizi bir bir tamamlayarak, hemşehrilerimizin hizmetine sırası ile açıyoruz. Yavuz Selim Meydanı çevre düzenlemesi ve Hükümet köprüsü genişletilmesi projemizin 30 Ağustos’ta açılışını gerçekleştirmemizin ardından geçtiğimiz günlerde de Serçoban Türbesi ve Mesire Alanı ve Ataşehir Ahmet Çekin Yaşam Parkı hizmetlerimizi hizmete açtık. İnşallah Cumhuriyetimizin ilan edildiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yıldönümünde ’de Yeşilkent Meydanı’mızı açmak için gün sayıyoruz. Üst katı restoran, alt katı da 65 yaş üzeri hemşerilerimize 2 öğün yemek hizmeti verecek olan Yeşilkent Meydanımızın Amasya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.