YEŞİL YENİCE SOSYAL TESİSLERİ ÇALIŞMALARI HIZLANDI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:01

YEŞİL YENİCE SOSYAL TESİSLERİ ÇALIŞMALARI HIZLANDI

YEŞİL YENİCE SOSYAL TESİSLERİ ÇALIŞMALARI HIZLANDI
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2021 - 14:16

219 views
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Uzun bir süredir evlerinde kalan Amasyalıların yaz aylarını en güzel şekilde geçirmeleri için çalışmalarımıza hız verdik” dedi.
Salgın sürecinde yasaklara uyarak evlerinde kalan vatandaşlarımızın bahar ve yaz aylarında açık havada güvenilir bir şekilde vakit geçirecekleri Yeşil Yenice Sosyal Tesisleri Projesi, tüm hızıyla devam ediyor. Mesire alanları, bungalov evler, yürüyüş yolları, piknik masaları, barbeküler, restoran ve sosyal donatı alanları bulunan projenin, çalışmaları titizlikle yakından takip eden Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, vatandaşların istekleri doğrultusunda vatandaş odaklı hizmet sürdürdüklerini söyleyerek, “Amacımız, Amasya’daki mesire alanlarının sayısını artırarak hemşerilerimizin sosyal hayatlarını renklendirmektir. Uzun bir süredir evlerinde kalan Amasyalıların yaz aylarını en güzel şekilde geçirmeleri için çalışmalarımıza hız verdik. Hemşerilerimize verdiğimiz huzuru daim, kaliteyi eşsiz kılmak için mesai kavramı olmaksızın projelerimize devam ediyoruz. Bizde memleketimize duyduğumuz bu sevgi olduğu müddetçe Amasya’mız için gece- gündüz çalışacağız” diye konuştu.
AMASYA’YI “MUTLU ŞEHİR” YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
Amasya’ya ve Amasyalı’ya hizmet etmekten büyük bir gurur duyduğunu belirten Başkan Sarı, açıklamasının devamında;
“İki yıl önce bana verdiğiniz görev ve sorumluluğu yerine getirmek için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğim. Hemşerilerimizin huzurlu, mutlu bir şekilde yaşamaları için belediye olarak bütün imkânlarımızı kullanıyorum. Söz verdiğim şekilde projelerimizi hayata geçirdiğimizde Amasya’mızı “Mutlu Şehir” haline getirmeye bir adım daha yaklaşacağımızı düşünüyorum. Ben sizlerin destek ve dualarınızla yola çıktım. Sizlerin destek ve dualarıyla yoluma devam edeceğim. Artık en kötünün geride kaldığına inanıyorum. Allah sağlık, ömür verirse önümüzdeki üç yılda daha azimli, daha kararlı bir şekilde çalışacağım. Yaptıklarımı yapacaklarımın teminatı olarak görmenizi temenni ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.