YEPAŞ Sponsorluğunda Türkiye İkincisi - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:43

YEPAŞ Sponsorluğunda Türkiye İkincisi

YEPAŞ Sponsorluğunda Türkiye İkincisi
Son Güncelleme :

29 Mart 2022 - 13:20

1.027 views

YEPAŞ Sponsorluğunda Türkiye İkincisi

YEPAŞ’ın sponsor olarak desteklediği sporcu Begonya Dilara ÇETİNKAYA Erzurum ilinde yapılan üniversiteler arası Türkiye Kick Boks Şampiyonasından 60 kg bayanlar point – fighting branşında rakiplerini eleyerek Türkiye ikinciliğini kazandı.

 

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Antrenörlük ikinci sınıf öğrencisi olan Begonya Dilara ÇETİNKAYA, YEPAŞ sponsorluğunda Erzurum da yapılan yaklaşık bin kişinin katılım sağladığı 2022 Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası’nda rakiplerini eleyerek Türkiye ikincisi oldu. Türkiye’deki tüm üniversitelerin katılım sağladığı turnuvaya Ondokuz Mayıs Üniversitesi antrenörlük ikinci sınıf öğrencisi Begonya Dilara Çetinkaya 60 kg bayanlar point – fighting branşında rakiplerini eleyerek Türkiye derecesini elde etti.

 

YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM ile biraya gelen sporcu Begonya Dilara ÇETİNKAYA Erzurum’da yapılan turnuvadan başarıyla döndüğü için çok mutlu olduğunu yıl boyunca katılım sağlayacağı etkinlikler için şimdiden heyecan duyduğunu belirtti. AKŞAM; “Genç sporcumuzu canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu belirtmek isterim.” diye konuştu.

YEPAŞ’a teşekkürlerini ileten sporcu Begonya Dilara ÇETİNKAYA YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM ile birlikte başarı pozu verdi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version