''YAŞAM MERKEZİ'' YAPILIYOR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 12:26

”YAŞAM MERKEZİ” YAPILIYOR

”YAŞAM MERKEZİ” YAPILIYOR
Son Güncelleme :

05 Aralık 2022 - 13:35

223 views
Amasya’nın Suluova İlçesinde bir süredir yapılması planlanan “Yaşam Merkezi” yapılması için imzalar atıldı. Çalışmalar kısa süre içinde başlayacak.
Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un Suluova’ya kazandırmak istediği en kıymetli projelerden biri olan “Yaşam Merkezi” Projesinde imzalar atıldı. Başkan Fatih Üçok, işin yapımı için yüklenici firma Özgüven Beton’la anlaşma imzalayarak yer teslimini yaptı. Suluova Eski Pazar Yeri olan 10 bin metrekare alan, yüklenici firmaya teslim edildi.
Yaşam Merkezi yapım işini alan yüklenici firma temsilcisi ile karşılıklı imza atan Başkan Üçok, “Suluova’mızda uzun yıllar Semt Pazar Yeri olarak hizmet veren Cumartesi sebze-meyve pazar yerinde 10 bin metrekare kapalı alanı olan Bodrum + 3 kat şeklinde inşa edilecek “Yaşam Merkezi”miz şehrimize hayırlı olsun. Bu imza Suluova için. Yüklenici firma Öz Güven Beton Firmasına bugün yer teslimini yaptık. Şehrimizde yeniliklere ve ilklere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Yüklenici firmaya yer teslimini yaptıklarını belirten Üçok, “İçerisinde; Dükkan, Ofis, Sinema, Sergi, Spor ve Tiyatro Salonlarının yer aldığı ‘Yaşam Merkezi’mizin kaba inşaatını 300 günde tamamlayacağız inşallah.
Suluova’mızın tarihine imza atmaya ve eserlerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz.” sözlerini kullandı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.