YASADIŞI DİKTİ, SUÇÜSTÜ YAKALANDI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 08:24

YASADIŞI DİKTİ, SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Son Güncelleme :

24 Eylül 2019 - 16:40

389 views

Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonel faaliyet sonucunda 5198 gram ağırlığında uyuşturucu madde ile 123 kök uyuşturucu hammaddesi ele geçirildi.

Suluova, Hacıhayta Mahallesinde Amasya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelesi Şubesi (KOM) ekiplerinin Suluova İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde sazlık alana yasadışı uyuşturucu hammaddesi ekimi yapıldığı bilgisi alınması üzerine yapılan çalışma neticesinde şüpheli H.K. uyuşturucu hammaddesi üretilen bitkiye bakım yapmak amacıyla geldiği sırada suçüstü yakalandı.

Olay yerinde, 5198 gram ağırlığında uyuşturucu madde ile 123 kök uyuşturucu hammaddesi ele geçirilirken şüpheli (H.K) Suluova C.Savcısının talimatı ile gözaltına alındı. Olay ile ilgili C.Savcısından alınan talimat doğrultusunda toplam 3 şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde arama faaliyeti icra edildi. Şüpheli (H.K) sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak Amasya E Tipi Cezaevine konuldu.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version