YALÇIN, “BÜTÇE MEMURU SEVİNDİRMELİ” - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:55

YALÇIN, “BÜTÇE MEMURU SEVİNDİRMELİ”

Son Güncelleme :

18 Kasım 2019 - 9:35

142 views

Sağlık-Sen’in Amasya Şubesi tarafından düzenlenen teşkilat toplantısına katılan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bütçe memuru sevindirmeli dedi.
Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen’in Amasya Şubesi tarafından düzenlenen teşkilat toplantısı, Memur-Sen yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Yoğun bir katılımın olduğu teşkilat toplantısına Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Öztürk, Mehmet Bayraktutar ve Soner Can Tufanoğlu, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Amasya Şube Başkanı Recep Eliaçık, Sağlık-Sen il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, çevre illerden gelen il yönetim kurulu üyeleri ile teşkilat mensupları katıldı.
Teşkilat programında konuşan Genel Başkan Ali Yalçın, milyonlarca kamu görevlisinin alın teri için çalıştıklarını ifade ederek “Memur-Sen yalnızca üyesi olan 1 milyonu aşkın kamu görevlisini düşünmüyor, aynı zamanda 3 milyon memur, 2 milyona yakın emekli kamu görevlisi toplamda 5 milyon insan için çalışıyor. 4 kişilik bir aileden hesaplarsak 20 milyon eder. Memur-Sen 20 milyon insanın sorumluluğunu üzerinde taşıyan bir teşkilattır. Bu yüzden, yükümüz ağır sorumluluğumuz büyüktür.” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin büyümesinin, milli gelirin adil dağıtılmasına bağlı olduğunu belirten Yalçın, “Biz bu dağılımın doğru bir şekilde yapılması için ter akıtıyoruz. Geniş sosyal kesimlerin gelir dağılımından hakkını alması için çabalıyoruz. Özelde üye, genelde herkese hitap ediyoruz. Bunun sonucunda da insanlardan gerekli teveccühü görüyoruz. Sendikal mücadelemiz büyüyerek, güçlenerek devam ediyor. Bazıları, sorunları alt alta koyarak, sorunları şişirerek kendilerine alan açıyor, oysa Memur-Sen, çözümleri alt alta koyarak, insanların problemlerini çözüyor” diye konuştu.
Bütçe Memuru Sevindirmeli
Bütçe görüşmelerine de değinen Yalçın, adil devletin gelir dağılımında adaleti sağlamakla mümkün olduğunu belirterek “Güçlü devlet, bütçede hakkaniyeti sağlamakla hayat bulur dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version