VATANDAŞLARDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ALKIŞLI DESTEKAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:37

VATANDAŞLARDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ALKIŞLI DESTEK

VATANDAŞLARDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ALKIŞLI DESTEK
Son Güncelleme :

20 Mart 2020 - 10:53

190 views

Türkiye genelinde vatandaşlar Koronavirüs ile mücadele eden sağlıkçıları saat tam 21.00’da pencere ve balkonlara çıkarak alkışlarıyla destekledi. Amasya’nın Taşova ilçesinde de vatandaşlar saat 21:00’de balkondan sağlık çalışanlarını alkışladı.
Sosyal medya üzerinden yapılan çağrı ile 81 ilde vatandaşlar eş zamanlı bir destek organizasyonuna imza attı. Saatler tam olarak 21.00’ı gösterdiğinde pencere ve balkonlara çıkan vatandaşlar, evlerinin ışıklarını yakıp söndürerek, alkışlarıyla Koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanları için alkış tuttu.
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakaları artarken, salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla Amasya’nın Taşova ilçesinde Cumhuriyet Mahallesindeki bir binada bulunan vatandaşlar çocuklarıyla birlikte, saat 21.00’de “Sağlık çalışanlarına destek için” “1” dakika boyunca balkonlardan alkışladı.
Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlar, halkın sağlığı için zor şartlar altında gece gündüz çalışan sağlık emekçilerini evlerinin balkonlarından tencere, tava ve alkış tutarak destekledi.
Apartman Sakini ve Emekli Öğretmen Rafet Öztürk, “Dünya’nın ve Ülkemizin zor gününde, bizde elimizden geldiği kadar sağlıkçılarımıza hepsine birden, manevi bir destek için balkonumuza çıktık. Alkışlıyoruz. İki kişinin yan yana gelmeye bile korktuğu şeyde sabahlara kadar sağlıkçılar o insanların yanında olanca güçleriyle mücadele ediyorlar. Hepsine ayrı ayrı sonsuz teşekkür ederiz. İnşallah bu tehlikeyi de önce ülkemiz sonra bütün dünya atlatacak.” Dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version