VATAN KOKULU ŞİİRLERLE KIZILELMA'YA ŞİİR OKUMA YARIŞMASI SONUÇLANDI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:29

VATAN KOKULU ŞİİRLERLE KIZILELMA’YA ŞİİR OKUMA YARIŞMASI SONUÇLANDI

VATAN KOKULU ŞİİRLERLE KIZILELMA’YA ŞİİR OKUMA YARIŞMASI SONUÇLANDI
Son Güncelleme :

23 Haziran 2018 - 11:32

265 views

Türk Eğitim Sen Amasya Şubesi ile Türk Ocakları Amasya Şubesi’nin Amasya Üniversitesi öğrencileri arasında düzenlediği VATAN KOKULU ŞİİRLERLE KIZILELMA’YA temalı şiir okuma yarışmasının finali Amasya Belediye’si Kültür Merkezi Zeynep Hatun Salonunda gerçekleştirildi.

12 yarışmacının yarıştığı finalde birinciliğe Otuz Kuş isimli şiirle Sağlık Bilimleri Fakültesinden Arife KOTAN, ikinciliğe Sarıkamış Şehitleri isimli şiirle Fen Edebiyat Fakültesinden Esra CEYLAN ve üçüncülüğe ise Bülbül isimli şiirle Eğitim Fakültesinden Emirhan SÜER layık görüldü.

Yarışma hakkında açıklama yapan Türk Eğitim Sen Amasya Şube Başkanı Kamil TERZİ, “3 Mayıs Türkçülük gününde Vatan Kokulu Şiirlerle Kızıl Elma’ya temalı şiir okuma yarışmasının finalini gerçekleştirmekten büyük onur duyduk. Yarışmaya katılan tüm yarışmacı kardeşlerimizi kutluyoruz. Hepsi çok başarılıydılar. Katılımlarıyla gençlerimize destek veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Güneş, İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu, MHP İl Genel Meclisi üyemiz Mesut Ünal, Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikalarımızın il Başkanları Muammer Tufanoğlu, Mehmet Yıldız, saygıdeğer üyelerimiz ve değerli gençlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Kendine özgün sunumuyla herkesin hayranlığını kazanan şair, aktör şiirin üstadı Yavuz Çetin ile müziğin üstadı, Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Ögretmenimiz Zafer Eren ve öğrencileri hepimizi büyülediler. Çok teşekkür ediyoruz.

Kılı kırk yararak en adil kararı vermek için emeklerini ve zamanlarını esirgemeyen Seçici Kurul üyelerimiz Hüsniye Mayadağlı, Kürsat Efe, Adnan Çakıcı, Mustafa Şen, Süleyman Soydaş ve Olcay Gökçe de teşekkürü en çok hakedenlerdi.

Birlikte organize ettiğimiz yarışmada ilk üç dereceye ücretsiz KPSS kursu hediye eden Vizyon Eğitim Kurumları sahibi ve Türk Ocakları Amasya Şube Baskanı Ahmet Zeytünlü’ye müteşekkiriz.

Böyle gençlerimiz olduğu sürece 3 Mayıs ruhunun ebediyen yaşayacağına ve Türk birliğinin muhakkak kurulacağına yürekten inanıyoruz. Var olsun Türk Milleti. Var olsun Türk Eğitim Sen.

Ne mutlu Türk’üm diyene!” dedi..

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version