VALİMİZ, İLİMİZİN EKONOMİ VE İSTİHDAM LOKOMOTİFİ OLAN ŞİRKETLERİMİZE YAPTIĞI ZİYARET VE İNCELEMELERİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:54

VALİMİZ, İLİMİZİN EKONOMİ VE İSTİHDAM LOKOMOTİFİ OLAN ŞİRKETLERİMİZE YAPTIĞI ZİYARET VE İNCELEMELERİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR

VALİMİZ, İLİMİZİN EKONOMİ VE İSTİHDAM LOKOMOTİFİ OLAN ŞİRKETLERİMİZE YAPTIĞI ZİYARET VE İNCELEMELERİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR
Son Güncelleme :

20 Şubat 2018 - 9:57

275 views
    İlimiz her alanda büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir ve bu gelişimin önemli ayaklarından biri olan sanayi kuruluşları da bunda büyük rol oynamaktadır. Bu konuya verdiği önemi her fırsatta dile getiren Valimiz Dr. Osman VAROL, Bilim Sanayi ve Teknolji İl Müdürü Mürsel KULOĞLU ile birlikte, ilimiz için önemli tesislerden birisi olan Lesaffre(Öz Maya) gıda sanayi şirketini ziyaret etmiş ve incelemelerde bulunmuştur.
        Şirket müdürü Cihangir UZUNER ve diğer yetkililer tarafından büyük bir mutluluk ve memnuniyetle karşılanan Valimiz, ilk olarak çalışmalar hakkında detaylı bir sunum almışlardır. Daha sonra tesisleri inceleyen Valimiz, üretimi baştan sona gözlemleyip çalışmaları yerinde takip etmişlerdir. Bu esnada fabrika müdürü ve diğer yetkililer üretimin her aşaması hakkında bilgilendirmede bulunmuşlardır.
        Valimizin istihdama ve sanayiye verdiği önemin altını çizen şirket yetkilileri, üzerlerine düşen sorumluluğun ve misyonun farkında olduklarını; Valimizin desteğiyle bu görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini belirtmişlerdir.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version