VALİMİZ DR. OSMAN VAROL VE EŞİ FUNDA VAROL HANIMEFENDİ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MÜNASEBETİYLE RESEPSİYON VERDİLER - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:19

VALİMİZ DR. OSMAN VAROL VE EŞİ FUNDA VAROL HANIMEFENDİ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MÜNASEBETİYLE RESEPSİYON VERDİLER

VALİMİZ DR. OSMAN VAROL VE EŞİ FUNDA VAROL HANIMEFENDİ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MÜNASEBETİYLE RESEPSİYON VERDİLER
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2018 - 8:52

341 views

Valimiz Dr. Osman Varol ve eşi Funda Varol Hanımefendi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen resepsiyona şehit yakınlarımız ve gazilerimiz, 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Nihat Ergün, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, protokol üyeleri, kamu kurumlarının personelleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf temsilcileri, basın mensupları, öğrenciler ve genç yaşlı her yaştan çok sayıda vatandaşımız katıldı.

 

Amasya’da yaşayan her kesimden katılımın olduğu gecede, samimi bir atmosferde sohbetler gerçekleşirken, idareciler ile vatandaşların kaynaşması 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlamına yaraşır bir şekilde halk ile devlet temsilcilerini buluşturdu. Resepsiyona katılan tüm misafirlerini masalarında ziyaret ederek, herkesle sohbet etmeye gayret gösteren Valimiz Dr. Osman Varol gecede yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıldönümünde bu anlamlı günde sizinle olmaktan eşimle ben çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Birinci Dünya Savaşı’nın sonunda milletimiz yok olmanın eşiğine geldiği o kara günlerde adeta küllerinden yeniden doğdu. Büyük Önder Atatürk’ün önderliğinde kurtuluş mücadelesini başlatarak 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin kesin zaferle sonuçlanmasıyla tüm düşmanlarımızı bertaraf ettik. 29 Ekim 1923’te Cumhuriyetimizi kurarak bağımsızlığımızı tüm dünyaya ilan ettik.  Kurtuluş Savaşı öncesi ve sonrası yaşadığımız tecrübeler ve en son 15 Temmuz’da yaşadığımız hain darbe girişimi de bize şunu göstermiştir ki; birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız sürece bizim milletimizin aşamayacağı hiçbir zorluk yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Coşkulu bir şekilde geçen gecede ayrıca 96. yıl pastası kesildi. Gecenin sonunda Valimiz Dr. Osman Varol resepsiyona katılımlarından ötürü tüm konuklarına teşekkür etti.

 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.