VALİMİZ DR. OSMAN VAROL, ŞEHİT AİLELERİMİZİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:13

VALİMİZ DR. OSMAN VAROL, ŞEHİT AİLELERİMİZİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

VALİMİZ DR. OSMAN VAROL, ŞEHİT AİLELERİMİZİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

13 Ocak 2018 - 16:14

328 views
Valimiz Dr. Osman VAROL, Şehit Polis Memuru İdris BOLAT’ ın annesi Hatice BOLAT ve babası Osman BOLAT ile Şehit Polis Memuru Veysel ASLAN’ ın annesi Emine ASLAN’ ı ziyaret etti.
Ziyaretlerinde Valimize İl Emniyet Müdürü Fahri BULUT eşlik etti.
Milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olan şehit ve gazilerimizin ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını belirten Valimiz Dr. Osman VAROL, “Bizlere bu ülkeyi kanıyla, canıyla yurt eden tüm şehitlerimize ve ahirete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olan kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Türk Milletinin istiklali ve istikbali için canını feda etmiş aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin emanetlerine her zaman sahip çıkacağız. Onlar bize, bu millete emanettir. Şehit ve gazilerimizin yakınları baş tacımızdır. Onların yanlarında olmaya,  destek vermeye, acılarını paylaşmaya her zaman devam edeceğiz. Kapımız, gönlümüz onlara sonuna kadar açıktır.” dedi
Şehit ailelerimiz ise Valimize hem ziyaretlerinden hem de şehit yakınlarına gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ettiler.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.