VALİLİĞİN HERKESE ‘AÇIK KAPI’SI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 21:41

VALİLİĞİN HERKESE ‘AÇIK KAPI’SI

Son Güncelleme :

07 Eylül 2019 - 16:32

425 views

Amasya Valiliği Açık Kapı Biriminin koordinatörlüğünde oluşturulan ekip, yerinde gözlem ve ailelere yönelik sosyo-ekonomik, psikolojik, sağlık, çevresel faktörleri değerlendirip acil müdahale gereken sorunları tespit etmek amacıyla hanelere ziyaretler gerçekleştiriyor.

Amasya Valisi Dr. Osman Varol’un başkanlığında gerçekleştirilen Eğitim, Değişim, Takip ve Müdahale Döngü Komisyonu toplantısı sonrası alınan kararla Valiliğimiz Açık Kapı Birimi Koordinatörlüğünde, İl Sağlık Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Valiliğimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile her kurumdan bir görevli personel ve Açık Kapı yetkililerinin katılımıyla dezavantajlı vatandaşlarımızın evlerine ziyaretler düzenleniyor.

Yeni alınan mobil araç ile daha etkin şekilde düzenlenecek ziyaretler esnasında ekipte bulunan sosyolog, sosyal hizmet uzmanı ve sağlık personeli işbirliğinde yerinde gözlem yapmak ve aile sosyo-ekonomik, psikolojik, sağlık, çevresel faktörleri değerlendirip acil müdahale gereken sorunları tespit etmek, gerekli yerlere yönlendirmeler yapmak ve Açık Kapı’ya kendi imkânlarıyla gelemeyen ihtiyaç sahiplerine ulaşılması hedeflenen çalışmalara devam edilecek.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version