Vali ve eşinden yaşlılara saygı haftası ziyareti - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:51

Vali ve eşinden yaşlılara saygı haftası ziyareti

Vali ve eşinden yaşlılara saygı haftası ziyareti
Son Güncelleme :

24 Mart 2022 - 10:46

561 views

Vali ve eşinden yaşlılara saygı haftası ziyareti gerçekleştirdi

Amasya Vali Mustafa Masatlı ve eşi Esra Masatlı Hanımefendi 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası gerekçesiyle büyüklerimizi ziyaret ettiler. Ziyaretlerde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Ahmet Kırlangıç ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Davulcu da yer aldı.

Bu kapsamda 89 yaşındaki Cafer Çıttır amcamızı ve 106 yaşındaki Şahnisa Kaya teyzemizi ziyaret eden Vali ve eşi hanımefendi, ulu çınarlarımızın daima baş tacımız olduklarını belirterek, büyüklerimizi sadece Yaşlılara Saygı Haftasında değil daima hatırlamamız ve hürmet etmemiz gerektiğini ifade ettiler.

Amasya Valisi Mustafa Masatlı ve eşi Esra Masatlı hanımefendi, engelli, öksüz/yetim vatandaşlarımız, ihtiyaç sahibi ailelerimiz ve şehit ailelerimize yönelik ziyaretleri kapsamında Şehidimiz Piyade Kıdemli Çavuş Hayrettin Çoban’ın merkezde ikamet eden annesi Zehra Çoban’ı, 2005 yılında eşini kaybeden ve iki oğlu ile birlikte yaşayan Kudret Burhan’ı, Hamdullah Gündoğdu’nun %82 oranında ağır engelli eşini ve %91 oranında ağır engelli oğlunu ve 13 yaşındaki erkek çocuğumuzun 5 yaşından bu yana Koruyucu Ailesi olan Kamile-Ahmet Kozak çiftini ziyaret ettiler.
Ziyaretlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğündeki hükümetlerimizin çalışmalarıyla Şehit ailelerimize, gazilerimize, yetim, öksüz, yaşlı ve engelli bireylerimize yönelik birçok ilklere imza attığını belirten Vali Masatlı, Amasya’mızda Devletimizin yardım eline ihtiyaç duyan herkesi tespit etmek ve ihtiyaç duydukları desteği kendilerine sağlamak için tüm kurum, kuruluş ve görevlilerimizle çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.
Ailelerle yakından ilgilenerek kendileriyle sohbet eden Vali Mustafa Masatlı, Şehit ailelerimizin, gazilerimizin, öksüz, yetim, engelli ve yaşlı bireylerimizin daima yanında olunacağını vurguladı ve Ülkemizde ve Dünyanın dört bir yanında mazlum halkların sesi olduğu için Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarını sundu.
Vali Mustafa Masatlı ziyaretlerde ayrıca ailelerin ihtiyaç ve taleplerinin tespit edilerek, çözüme kavuşturulması için de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne talimatlar verdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version