VALİ MASATLI, SULUOVA ÜRETEN ELLER KADIN GİRİŞİMCİLERİ KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 12:06

VALİ MASATLI, SULUOVA ÜRETEN ELLER KADIN GİRİŞİMCİLERİ KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ.

VALİ MASATLI, SULUOVA ÜRETEN ELLER KADIN GİRİŞİMCİLERİ KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ.
Son Güncelleme :

29 Eylül 2021 - 16:00

107 views
Suluova’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Amasya Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Amasya Milletvekili M. Levent Karahocagil, Kaymakam Abdullah Şen ve Belediye Başkanı Fatih Üçok “Suluova Üreten Eller Kadın Girişimcileri Kooperatifi’ni” ziyaret ettiler.
Suluova Üreten Eller Kadın Girişimcileri Kooperatifine çalışmalarında başarılar dileyen Valimiz Mustafa Masatlı, “İmkan sağlandığında kadınlarımızın çok güzel işler çıkardığını, ev ve ülke ekonomilerine de katkı sağladıklarını görme imkanımız oldu.” dedi.
Ziyaretleri için Valimiz Masatlı’ya teşekkür eden Kaymakam Abdullah Şen ise; “İlçemizde yakın zaman da kurulan, kısa sürede başarılı çalışmalar yapan ve ürettikleri yöresel gıdalar ve ev yemeklerinden oluşan ürünleri pazarlayarak ülke ekonomisine üreterek katkıda bulunan, üyelerine gelir kazandıran Suluova Üreten Eller Kadın Girişimcileri Kooperatifi Başkanı Canan Oral nezdinde bütün emek veren üyelerine teşekkür ederim.”
Kooperatif Başkanı Canan Oral tarafından karşılanan misafirlere Kooperatif Başkanı Canan Oral tarafından Kooperatifin işleyişi, üretilen ürünler ve pazarlama ile ilgili bilgiler verildi.
Kooperatif Başkanı Canan Oral, “Valimiz Sayın Mustafa Masatlı, Kaymakamımız Sayın Abdullah Şen, Belediye Başkanı Sayın Fatih Üçok’a kooperatifimizin kuruluş ve faaliyetlerinde desteklerinden ve de nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” Diye kaydetti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.