"ÜYELERİMİZE %50'ye varan SAĞLIK HİZMETİ İNDİRİMİ" - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

30 Nisan 2024 - 18:39

“ÜYELERİMİZE %50’ye varan SAĞLIK HİZMETİ İNDİRİMİ”

“ÜYELERİMİZE %50’ye varan SAĞLIK HİZMETİ İNDİRİMİ”
Son Güncelleme :

05 Ekim 2023 - 16:25

140 views
SAĞLIK HİZMETİ İNDİRİMİ”
Amasya Esnaf Odaları Birliği Başkanı İsa Köse yağtığı açıklamada, “Birliğimiz ve Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile yapılan Sağlık Hizmeti Sözleşmesi ile İlimizde Bulunan Tüm Esnaf ve Sanatkâr Üyelerimize, Birinci Derece Akrabaları ve Bakmakla yükümlü olduğu kişilere Sağlık Hizmetlerinde Ayaktan Tedavide %30 ve Yatarak Tedavide % 25 indirimli olarak Sağlık Hizmetlerinden yararlanma imkanı sağlanmıştır.
Ayrıca Ekim Ayı sonuna kadar geçerli olmak üzere sadece Samsun Büyük Anadolu Meydan Hastanesinin Sağlık Hizmetlerinde Üyelerimiz Muayene ve Tahlillerde % 50 indirimden faydalanabileceklerdir.
Samsun Büyük Anadolu Hastanelerinden Sağlık Hizmeti Almak için adınıza düzenlenen indirim kartını bağlı bulunduğunuz Mesleki Odanızdan teslim alabilirsiniz.
Üye hastalarımız bilgi ve randevu için 0 533 153 6137 nolu telefondan Sağlık Danışmanı Mücahit EYİMAYA ‘ dan bilgi alabilirler.
Sağlık indirim sözleşmesinin tüm Esnaf ve Sanatkârlarımıza hayırlı olmasını diler, Ailecek mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileriz. “

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version