“ÜNİVERSİTEMİZ İLE İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ” - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 10:36

“ÜNİVERSİTEMİZ İLE İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ”

Son Güncelleme :

29 Kasım 2019 - 15:15

204 views

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Duman ile Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferhat Gül Silverline firmasına ziyarette bulundu.
Silverline Endüstri ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Alış eşliğinde gerçekleşen ziyarette, işletmenin çeşitli birimleri gezildi, makinelerin çalışma düzeni incelenerek bilgi alındı.
Rektör Prof. Dr. Süleyman Elmacı, “Bu ziyaretten çok memnun kaldık, ürünlerin hammadde aşamasından ankastre olana kadar ki tüm montaj, test ve depolama süreçlerini inceleyip CNC, robotik ve otomasyon sistemleri hakkında yetkililerden bilgiler aldık. Staj yapan öğrencilerimizin çalışma ortamlarını yerinde gördük ve firma yetkilileriyle geleceğe dair yapılabilecek projeler hakkında görüş birliği sağladık, bu bağlamda başta bize fabrikayı gezdiren Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Alış bey olmak üzere Silverline ailesine teşekkür ederim” dedi.
Silverline Endüstri ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Alış ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Her zaman üniversitemiz ile iş birliği içerisinde olduk, bundan sonrada Silverline Endüstri ve Tic. A.Ş. olarak elimizden geldiği imkânlar çerçevesinde üniversitemizin yanında olacağız, bu bağlamda ziyaretlerinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı başta olmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Duman ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferhat Gül‘e teşekkür ederim dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version