ÜNİVERSİTELİLER İFTARDA BULUŞTU - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 19:33

ÜNİVERSİTELİLER İFTARDA BULUŞTU

Son Güncelleme :

24 Mayıs 2019 - 13:16

382 views

Amasya Üniversitesi hafta sonu öğrencilerini iftara davet etti. Eğitim Fakültesi üst katında yeni hizmete açılan restoran/kafeteryada ve Eğitim Fakültesi öğrenci yemekhanesinde düzenlenen programa öğrenciler yoğun katılım gösterdi. Her iki iftara da katılan üniversite yönetimi gençlerle birlikte iftarlarını açarak bol bol sohbet ettiler.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ayı olduğunu hatırlatan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay; ‘’Bu ayı hepimiz çocukluğumuzdan, ailelerimizden biliriz ki sofralarımız hep bereketlidir. Bu ayda kalabalık sofralar etrafında ailelerimizle, akrabalarımızla, eşimiz dostumuzla buluşuruz. Biz de Amasya Üniversitesi ailesi olarak kalabalık bir sofra etrafında gençlerimizle buluşup; sohbet edip, onların dertlerini tasalarını dinlemek istedik. Öğrencilerimizin yüzde 80’inin Amasya dışından geldiğini biliyoruz. Bu vesileyle aile hasreti çeken gençlerimize finaller öncesi bir nebze de olsa moral vermek istedik. Katılımlarında dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, sınavlarında başarılar diliyorum.’’ cümlelerini kaydetti.
Öğrenciler ise programın kendilerini çok mutlu ettiğini kaydederek bu tür etkinliklerin kendilerini değerli ve özel hissettirdiğini, Amasya Üniversitesi ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı son derece gururlu olduklarını belirttiler.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version