ÜCRETSİZ SU YÜKLEMELERİ 24 NİSAN- 22 MAYIS ARASI YAPILACAKAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:22

ÜCRETSİZ SU YÜKLEMELERİ 24 NİSAN- 22 MAYIS ARASI YAPILACAK

ÜCRETSİZ SU YÜKLEMELERİ 24 NİSAN- 22 MAYIS ARASI YAPILACAK
Son Güncelleme :

29 Nisan 2020 - 11:13

262 views

Ruhsat ve Denetim Müdürü Keriman Kutsal, “Abonelerimizin belediyemizin sağladığı bu imkandan yararlanmaları için 24 Nisan ve 22 Mayıs tarihleri arasında yükleme yapmaları gerekiyor” dedi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından geçen yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayının birinci gününden 30’uncu günü ve bayram günleri de dahil olmak üzere tüm vatandaşlardan su ücreti alınmayacak. Ücretsiz su yüklemesi için abonelerden sadece 6 TL vergi ücreti tahsil edilecek olup, kartlı sayaç kullanan vatandaşların mağdur edilmemesi için su kartlarına 25 ton ( 111 TL) tutarında su yüklemesi yapılacak. Kartlı aboneler de böylelikle bu hizmetten faydalanmış olacak.

“Ön ödemeli kartlı sayaçlı mesken ve iş yeri abonelerinin, kartlarını getirerek 6 lira vergi ödemesi karşılığı, 25 ton suyunu yükletebileceklerini belirten Ruhsat ve Denetim Müdürü Keriman Kutsal konuyla ilgili şunları söyledi;

“Abonelerimizin belediyemizin sağladığı bu imkandan yararlanmaları için 24 Nisan ve 22 Mayıs tarihleri arasında yükleme yapmaları gerekmektedir. Normal okumalı abonelerimizin ise Ramazan ayında sarfiyat miktarına bakılmaksızın, sadece bir sonraki Haziran Ayı faturalarına 5.90 lira vergi ücreti yansıtılacak” diye konuştu.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version