Üçok: "2022 Suluova yılı olacak" - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:48

Üçok: “2022 Suluova yılı olacak”

Üçok: “2022 Suluova yılı olacak”
Son Güncelleme :

25 Şubat 2022 - 11:09

166 views

Amasya’nın Suluova İlçesinde, içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan depolanmış içme sularını arıtmak için Suluova Belediyesi tarafından inşa çalışmalarına başlanan ve tamamlanan İçme Suyu Arıtma Tesisinde deneme süreci başarıyla tamamlandı. Suluova’da içme suyu şebekesine, yeni sistemden arıtılmış su verilmeye başlandı.

Suluova Belediyesi tarafından İnşaat çalışmaları tamamlanan İçme Suyu Arıtma Tesisinde yürütülen deneme sürecinin ardından Suluova’daki içme suyu şebekesine yeni sistemden arıtılmış içme suyu verilmeye başlandı.

Arıtma Tesisi’nin Suluova’ya ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Toplam 8.500 metrekare alan üzerine, Suluova Oğulbağı mevkiine kurulan ve 10 Milyon 10 bin TL + KDV bedel ile ihale edilerek inşaat çalışmaları tamamlanan İçme Suyu Arıtma Tesisinde deneme sürecinin de başarıyla tamamlandığını belirtti.

2022 Yılı Suluova Yılı Olacak !

İçme Suyu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunan Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok; “2022 yılı Suluova yılı olacak” demiştik. Sözünü verdiğimiz bir projemizi daha bitirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İçme Suyu Arıtma Tesisimizde açılış töreni öncesinde açık kaynaklardan alınan içme suyunu saniyede 110 litre hızla, sorunsuz bir şekilde arıtmaya hamdolsun ki başladık. Belediyemiz öz kaynağı ile kısa sürede yapımını tamamladığımız bu modern tesisimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Gelecek nesillere daha modern, temiz ve daha yaşanılabilir bir Suluova bırakmak için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version