Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Heyeti Amasya’yı Ziyaret Etti - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 03:03

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Heyeti Amasya’yı Ziyaret Etti

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Heyeti Amasya’yı Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

28 Şubat 2024 - 14:46

64 views

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Genel Başkan Yardımcıları Kenan Karaçam ve Mücahit Gökhan Şahin ile birlikte Amasya’yı ziyaret etti. Sendikal çalışmalar kapsamında gerçekleşen bu ziyarette, Genel Başkan Kahveci öncelikle Amasya’nın çeşitli ilçelerini ve kurumlarını ziyaret etti.

Göynücek ilçesinde Belediye Başkanı Kadir Fatih Erdoğan ile bir araya gelen heyet, burada yerel yönetimin ve kamu kurumlarının çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Taşova ilçesinde bulunan Taşova Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanları ile bir araya gelen heyet, Hastane Başhekimi Dr. Mustafa Kağan Coşkun’la görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, Anadolu Ajansı’na kamu ve sağlık çalışanlarının gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Suluova’da ise Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Şafak Öner Gülpınar’ı ziyaret eden heyet, burada hastane çalışanları ile bir araya geldi ve yerel sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Amasya merkezinde ise Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik’i ziyaret eden heyet, Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Şuayip Deniz Demir ile birlikte Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’ ile görüşerek üniversitenin faaliyetleri ve çalışanların sorunları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kamu kurumlarının ziyaretlerinin ardından Türkiye Kamu-Sen Amasya İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Burada sendikanın mücadele alanları ve hedefleri hakkında bilgi veren Genel Başkan Kahveci, Türkiye Kamu-Sen’in kamu görevlilerinin hak mücadelesindeki kararlılığını vurguladı.

Genel Başkan Önder Kahveci, Amasya’da son olarak emekli öğretmenler ile bir araya gelerek onların taleplerini dinledi ve sendikanın emekli çalışanların haklarını koruma çabalarını paylaştı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.