“TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”Amasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:23

“TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Son Güncelleme :

23 Kasım 2019 - 11:25

106 views

AK Parti Amasya Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Hasan Çilez, Öğretmenler günü ile ilgili bir açıklama yaptı. Çilez açıklamasında şunları kaydetti: “Cumhuriyetimizin banisi Atatürk’ün Millet mektepleri Başöğretmenliğini kabulü vesilesi ile 24 Kasım, öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenlerimizin icra ettiği bu kutsal görev, bir harf öğretene kırk yıl köle olan, ilmi Çin’de bile olsa alın emrinin muhatapları olarak biliyoruz ki en önemli Milli meselemizdir. Bekamızın nasıl olacağının temel parametreleri Milli Eğitim politikalarımızla birinci derece alakalıdır.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ana çerçevesini çizdiği 2023 hedefleri doğrultusunda geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’si, fikri ve vicdanı hür, akademik bilgi ve disiplinle donatılmış, lisan problemini halletmiş, uluslararası rekabet gücü arttırılmış bir nesil yetiştirilmesi ile inşa edilecektir. Bu konuda değerli öğretmenlerimizin fedakârlıkları, azim ve gayretleri en önemli belirleyici faktör olacaktır. 2023 eğitim vizyonumuz çerçevesinde siyaset, bakanlık ve diğer paydaş kurumların uyumlu çalışmaları önemlidir.
Bu düşüncelerle bütün öğretmenlerimizin, Öğretmenler Gününü kutluyor, tüm eğitim camiamıza sağlıklı huzurlu günler diliyorum. Görevi başında ilim irfan için şehit olan öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Selam ve saygılarımla.” Diye konuştu.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version