Trafik Kazasında Amasya'nın Merzifon İlçesinde 2 Kişi Yaralandı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

27 Nisan 2024 - 12:25

Trafik Kazasında Amasya’nın Merzifon İlçesinde 2 Kişi Yaralandı

Trafik Kazasında Amasya’nın Merzifon İlçesinde 2 Kişi Yaralandı
Son Güncelleme :

19 Ocak 2024 - 9:57

214 views

Trafik kazasında Amasya’nın Merzifon ilçesinde 3 aracın karıştığı olayda, 2 kişi yaralandı. Ali S. idaresindeki otomobil, kamyonet ve başka bir otomobilin karıştığı kazanın ardından olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine gerçekleşen müdahalede, kazada yaralanan Yaşar D. ve aynı araçta bulunan Mehmet D, 112 Acil Sağlık ekiplerince Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sisin etkili olduğu bölgede, kaza nedeniyle Merzifon-Gümüşhacıköy kara yolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Amasya’nın Merzifon ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 3 aracın karıştığı olayda 2 kişi yaralandı. Kaza sonrasında alınan tedbirlerle birlikte, yaralılar hastaneye kaldırıldı ve trafik normale döndü.

 İlgili Detaylar

Kazaya karışan araçlar arasında yer alan Ali S. idaresindeki 05 DU 135 plakalı otomobil, Merzifon-Gümüşhacıköy kara yolu Karamağra köyü mevkiinde, Yaşar D. yönetimindeki 34 VIA 66 plakalı kamyonet ile Kadir Y’nin kullandığı 19 HP 068 plakalı otomobil ile çarpıştı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.