Toto; "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

26 Nisan 2024 - 15:49

Toto; “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın”

Toto; “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın”
Son Güncelleme :

27 Şubat 2023 - 9:55

270 views
AK Parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto, “Dünya tarihinin görmüş olduğu en büyük afetlerden birisiyle karşı karşıyayız” dedi. Toto, Devlet ve Millet ile ele vererek, birlik ve beraberlik içerisinde bu felaketin de üstesinden gelerek, yaralarımızı hep birlikte saracağımıza dikkat çekti.
AK Parti, Tarihi boyunca “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” sözünü devlet prensibi olarak bilmiş bir kültürü yaşattığını bölerten AK parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto ve Yönetim üyelerinden bir kısmı ile birlikte Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin etkili olan 10 ilde incelemelerde bulunmak ve Depremin en çok etkili olduğu Hatay ilinde Afet Koordinasyon Merkezinde görev yapan Amasya valisi Mustafa Masatlı ile birlikte deprem koordinasyonunu sağlamak amacıyla deprem bölgesinde çalışmalarına devam eden Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin Acar ve Personelleri ile birlikte Amasya Kızılay Gönüllülerinin çalışmalarını mahallinde izledi.
Deprem yaralarını sarmak için herkesin var gücüyle çalıştığını ifade eden AK parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, devletimizin tüm kurumları, hayır kuruluşları ve gönüllüler bölgede deprem yaralarını sarmak için tüm gücüyle çalışıyor. Amasya’da da depremin ilk gününden bu yana, yardım ekipleriyle depremzedelerimizin yanında. Bizim amacımız bölgeye lojistik destekle birlikte orada bulunan vatandaşlarımıza moral vermektir. Her zaman söylediğimiz gibi, dayanışmanın ne denli önemli olduğunu, bugün yanınızda dostlarınızı görmenin ne anlama geldiğini çok iyi bildiklerini belirterek, Türkiye’nin tarihin en büyük felaketleriyle karşı karşıya olduğunu söyleyen Başkan Toto, “İnşallah bu zor günleri de hep birlikte atlatacak, yaraları beraberce saracağız. Hepimizi yasa boğan afette yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Yüzyılın felaketinden etkilenen tüm kardeşlerimizin yanlarındayız” dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version