Torumtay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ÇEDES Projesi Devam Ediyor - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 02:53

Torumtay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ÇEDES Projesi Devam Ediyor

Torumtay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ÇEDES Projesi Devam Ediyor
Son Güncelleme :

17 Şubat 2024 - 23:07

159 views

Torumtay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, öğretmenlerin öncülüğünde yürütülen Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi, aktif bir şekilde devam ediyor.

Öğrencilerin Gelişimine Katkı Sunan Faaliyetler

Torumtay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Din Kültürü öğretmenleri, Medeniyet ve Düşünce Kulübü ile Değerler Kulübü’nün organizasyonuyla gerçekleştirilen faaliyetler, sene başından beri hız kesmeden devam ediyor. Bugüne kadar gerçekleştirilen etkinliklerin sayısı 25’e ulaştı.

Öğrencilerin Çok Yönlü Gelişimine Odaklanıyorlar

Proje sorumlusu öğretmen Ayşe Nur Talaş, her ay belirli bir tema etrafında planladıkları etkinliklerle öğrencilerin çok yönlü gelişimine katkı sağladıklarını belirtti. Talaş, özellikle değerlerine sahip çıkan, çevreye duyarlı ve akl-ı selim, kalb-i selim, zevk-i selim niteliklerine sahip öğrencilerin yetiştirilmesini hedeflediklerini vurguladı.

Olumlu Geri Dönüşler Alıyorlar

Öğrencilerin ve velilerin, yapılan etkinliklere olumlu geri dönüşlerde bulunduğunu dile getiren Talaş, bu tür faaliyetlerin öğrencilerin kişisel gelişimi üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğunu belirtti. 2. dönem için de aynı amaçla birçok etkinlik planladıklarını sözlerine ekledi.

Torumtay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, öğretmenlerin öncülüğünde yürütülen ÇEDES Projesi, öğrencilerin çok yönlü gelişimine katkı sağlıyor.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.