TEMEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE MESAJ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 08:39

TEMEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE MESAJ

Son Güncelleme :

07 Mayıs 2020 - 11:16

270 views

İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu içinde bulunduğumuz pandemi dolayısıyla evlerinde kalmak zorunda olan temel eğitim düzeyindeki öğrencilerimiz için bir mesaj yayımladı.
Kösterelioğlu mesajında şunları ifade etti; Sevgili Çocuklar, Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan koronavirüs (COVID-19) salgım nedeniyle kendimize yeni bir yaşam tarzı belirlemek zorunda kaldık. Kendimiz, ailemiz, sevdiklerimiz ve toplumumuzun sağlığı için evde kalarak gösterdiğiniz sabır takdir edilecek bir davranıştır.
Evde kaldığımız süre boyunca kendi sağlığınız, aileniz ya da sevdiklerinizin sağlığı ile ilgili endişe yaşayabilirsiniz ve bu durumdan tedirgin olabilirsiniz. Bu duyguları yaşamanız ve düşünmeniz oldukça olağandır. Unutmayın ki bu ve benzeri duygular bu süreçte birçok insanın yaşayabileceği ortak duygulardır ve yaşanması oldukça normaldir. Çevrenizde olup bitenleri anlamak için kendinize zaman tanıyınız.
Evlerinizde kaldığınız bu süreyi gün içinde evde yapabileceğiniz etkinlikler belirleyerek verimli geçirebilirsiniz. Derslerinizi Eba.gov.tr ve EBA TV yayınlarını takip ederek öğrenmeye devam etmeniz oldukça önemlidir. İstediğiniz bir kitabı okumak, sevdikleriniz için özel bir yemek hazırlamak, odanızı yeniden düzenlemek, kardeşleriniz ile birlikte eğlenebileceğiniz oyunlar oynamak, hobilerinizle ilgilenmek, öğretmenlerinizin sizlere verdiği etkinlikleri yapmak gibi kendinize özgü çok çeşitli çalışmalar yapabilirsiniz.
Sağlıklı günlerde yeniden sınıflarımızda buluşmak dileğiyle…

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version