Amasya Gazetesi - Amasya Gazetesi -Amasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 09:26

TELEFERİK PROJESİ ANKARA’DA PROJELER İÇİN TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

TELEFERİK PROJESİ ANKARA’DA PROJELER İÇİN TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR
Son Güncelleme :

17 Ekim 2019 - 9:08

164 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ankara’da teleferik projesi ile ilgili LEİTNER firması yetkilileriyle teknik bir toplantı gerçekleştirdi.

Amasya’ya yapılması planlanan teleferik projesinin hayata geçirilmesi için Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve Başdanışman Ahmet Yenihan Ankara’da yoğun bir mesai harcıyor. LEİTNER firmasının Türkiye temsilcisi Elektrik Mühendisi Ercan Sarisoy kendi bünyelerinde daha önce hayata geçirdikleri projeler hakkında Başkan Sarı’ya bir sunum yaptı. Toplantının ilerleyen bölümünde ise teleferik projesinin yapılmasında izlenecek yol haritası hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Ayrıca, Amasya Belediyesinin gerçekleştirmek istediği güneş enerjisi santrali ile aynı güçteki 5 megawatt güneş enerjisi santralinin kuruluş maliyeti ve işletme masrafları mukayese edildi ve rüzgar enerjisi santrali ile ilgili çalışma kararı alındı.
Verimli geçen toplantının sonunda LEİTNER firmasının Türkiye temsilcisi Sarisoy, Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve teknik personelini İtalya ve Avusturya’ya davet etti. Başkan Sarı’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ayrıca, Başdanışman Ahmet Yenihan, Leitner Firması Türkiye Temsilcisi ve Saha Yöneticisi (Elektrik Mühendisi) Ercan Sarisoy, İdare Müdürü Hasan Özonur, Rüzgar Satış Müdürü Güven Can ve Jeometrik Mühendislik Genel Müdürü Harun Hanoğlu katıldı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version