TELAFİ EĞİTİM PLANLAMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİAmasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 11:43

TELAFİ EĞİTİM PLANLAMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TELAFİ EĞİTİM PLANLAMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2020 - 11:39

312 views

Milli Eğitim Müdürlüğünde, uygulanacak telafi eğitim programının planlaması ve ilimize özel durumların değerlendirilmesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu başkanlığında ilçe millî eğitim müdürleri ile müdürlük idarecilerinin katılımlarıyla ilimizde haziran ayında okulların açılması ve telafi eğitimi uygulanabilmesi ihtimaline karşı uygulanacak telafi eğitim programının planlaması ve ilimize özel durumların değerlendirilmesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Covid-19 pandemisi nedeniyle ara verilen ve uzaktan eğitim yoluyla sürdürülen örgün eğitim faaliyetleri nedeniyle öğrencilerimizin eğitimlerinin hedeflenen seviyeye ulaşması için düzenlenen toplantı İl Müdürlük toplantı salonunda sosyal mesafe kuralları gözetilerek düzenlendi. İlimiz eğitim durumunun incelendiği ve senaryo dahilinde gerçekleştirilmesi planlanan telafi eğitim programının genel uygulama hatlarının öngörüler çerçevesinde belirlendiği toplantı hakkında bilgi veren Müdür İlker Kösterelioğlu “Öğrencilerimizin eğitimlerinin yaşanan pandemiden en az etkilenmesi için Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halen mayıs ayının sonuna kadar uzaktan eğitim yoluyla öğretim süreci devam edecek. Sürecin nasıl devam edeceğini tüm kamuoyu gibi bizlerde hassasiyetle takip ediyoruz. Ülkemizde pandeminin seyrine göre Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda haziran ayında okulların açılması senaryosuna bağlı olarak çalışma arkadaşlarımızın telafi eğitimi ve uygulama esaslarına ilişkin görüşlerini alarak ilimiz adına önerilerimizi ve durum değerlendirmemizi Bakanlığımıza sunacağız” dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version