TEKNOFEST KARADENİZ 2022 - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 06:08

TEKNOFEST KARADENİZ 2022

TEKNOFEST KARADENİZ 2022
Son Güncelleme :

05 Aralık 2022 - 13:53

291 views
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST Karadeniz 2022’de, Amasya Üniversitesini ve Amasya’yı başarılarıyla gururlandıran teknoloji takımları ile Üniversite Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı bir araya geldi.
Programda Prof. Dr. Süleyman Elmacı’ya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Apaydın, Prof. Dr. Ayşe Şahin Yağlıoğlu, Prof. Dr. Önder Duman ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Aytuğ Mermer Üzümlü ’de eşlik etti.
Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda teknoloji takımları ve onları destekleyen firmalar olan ‘Zentek Makina Kalıp ve Plastik San. Tic. Ltd. Şti.’‘Meka Kablo Plastik Sanayi ve Estelasyon San. Tic. Ltd. Şti.’ ‘Gür Kalıp Makine ve Plastik San.Tic. Ltd. Şti.’ ‘Kemal Düldar- Amasya Kahveland Şubesi’ sahibi ile öğle yemeğinde buluşan Rektör Elmacı, projeler hakkında ekip üyelerinden bilgiler aldı. Elmacı, Tasarımları ve teknolojik ürünlerle ülkemizi ve Amasya Üniversitesini temsil eden teknoloji takımlarının ekip üyelerini ve danışman öğretim üyelerini başarılarından dolayı tebrik ederek, kendilerine teşekkür belgesi takdim etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.