TARIM İŞÇİLERİNE KORUYUCU MASKE - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:46

TARIM İŞÇİLERİNE KORUYUCU MASKE

TARIM İŞÇİLERİNE KORUYUCU MASKE
Son Güncelleme :

24 Nisan 2020 - 12:05

223 views

Mevsimlik tarım işçisi vatandaşlara Amasya Valiliği İl Özel İdaresi görevlileri tarafından koruyucu maske dağıtımı gerçekleştirildi.
Tarım sezonunun başlamasıyla birlikte ilimize gelen mevsimlik tarım işçisi vatandaşlarımıza Koronavirüs salgınından korunmalarına yönelik tedbirler kapsamında Valiliğimiz İl Özel İdaresi görevlileri tarafından koruyucu maske dağıtımı gerçekleştirildi.
Tarımsal üretimin sürdürülebilirliğinin sağlanabilmesi amacıyla mevsimlik ve gezici tarım işçisi olarak çalışmak için memleketlerinden ilimize aileleri ile birlikte gelen vatandaşlarımızın Koronavirüs salgını riskinin önlenmesine yönelik uygulanan tedbirler çerçevesinde ulaşım, barınma, sağlık, güvenli çalışma koşulları başta olmak üzere çeşitli alanlarındaki ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Valimiz Dr. Osman Varol’un başkanlığında toplanan Tarımda Sürdürülebilirlik Komisyonu’nun kararları hassasiyetle uygulanıyor.
Bu kapsamda, mevsimlik tarım işçisi vatandaşlarımıza Valiliğimiz İl Özel İdaresi görevlileri tarafından koruyucu maske dağıtımı yapıldı.
Covid-19 salgının tarımın ve gıda ürünlerinin önemini bir kez daha ortaya koyduğunu belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin Acar, bununla birlikte seralarda ve tarımsal üretimin yapıldığı alanlarda çalışan vatandaşlarımızın Koronavirüs tedbirlerinin en temel kuralları olan sosyal mesafe ile maske kullanımına hassasiyet göstermelerini istedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version