SURİYELİ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 16:52

SURİYELİ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

SURİYELİ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI
Son Güncelleme :

21 Haziran 2018 - 14:23

316 views

Amasya Hayatcan Derneği tarafından Suriye Halep’te Ahtarin kasabası  Şehit  Musa Abdulmecid İlköğretim okulunda ki öğrencilere kırtasiye ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Amasya Hayatcan Derneği tarafından Suriye Halep’teki Türk Birliğinde bulunan Amasyalı rütbeli personelin bildirmesi üzerine  Ahtarin Kasabasında ki Şehit  Musa Abdulmecid İlköğretim okulunda ki öğrencilere kırtasiye ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Şehit  Musa Abdulmecid İlköğretim okulunda ki 211 çift  ayakkabı, 3100 adet defter, 3100 adet kalem,2100 adet silgi,1100 adet kalemtraş İhtiyaç sahibi ve savaşta ailesini kaybetmiş çocuklara Üs komutanı Dz.P.Yüzbaşı Gökhan Cingi aracılığı ile teslim edildi.

Hayatcan Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem “Nasıl biz kendi çocuklarımız için bir gelecek arzu ediyorsak, Suriyeli savaş mağduru çocukların da iyi bir geleceğe sahip olmasını arzu ediyoruz. Eğitilen çocuğun yaşadığı topluma faydalı birey olacağına inancımız tamdır. Suriye Halep’teki Türk Birliğinde bulunan Amasyalı rütbeli bir askerimizin bize bildirmesi ile harekete geçerek ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yardım elini uzattık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.