Suluova'da Yeni Şeker Camisi İçin Destek Kampanyası Başlatıldı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 03:56

Suluova’da Yeni Şeker Camisi İçin Destek Kampanyası Başlatıldı

Suluova’da Yeni Şeker Camisi İçin Destek Kampanyası Başlatıldı
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2018 - 10:52

248 views

Amasya’nın Suluova ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı içerisinde yer alacak olan Yeni Şeker Camisi için destek kampanyası başlatıldı.

3 bin 500 kişilik camiye destek için Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, İlçe Müftüsü Süleyman Çoban, İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Esen, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Biçer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Karsavul, esnaflar ve müftülük personelinin katılımlarıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Suluova’nın en önemli eksikliklerinden birisinin şehir kimliği ve simgesi niteliğinde bir yapı olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Üçok, “Camiler bulunduğu şehirlerin kimliğidir. Yapılan bu Şehir Meydanı ve içinde bir cami ilçemiz için çok önemlidir. Bu Suluovanın camisidir ve herkesin bir yardımı, katkısı olmalıdır. Bunun içinde Suluovamızda bir destek kampanyası başlatıyoruz. Tüm herkesin ve herkesimin katkısını bekliyoruz. Ne kadar kısa sürede yapılırsa ilçemiz için bir onur ve şandır. Biz belediye olarak yine katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version