Eğitime yönelik çalıştayı yapıldı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 05:51

Eğitime yönelik çalıştayı yapıldı

Eğitime yönelik çalıştayı yapıldı
Son Güncelleme :

16 Mart 2022 - 10:42

309 views

Amasya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayriye Tüfekçi’nin başkanlığında il Merkez ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlerinin katılımlarıyla “Hayat Boyu Öğrenmede Kalite Takip Sistemi Çalıştayı” Suluova’da yapıldı.

Suluova Şehit Hüseyin Düzenli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kutluay Güven’in koordinasyonunda düzenlenen çalıştayı ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ve Şube Müdürü Hüsamettin Elmas meslektaşlarına başarılar dileyerek kalite takip sistemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kurumsal kapasitenin geliştirilmesi, fiziki imkânların iyileştirilmesi, yönetici ve öğreticilerin kişisel ve mesleki gelişimi, tanıtım, farkındalık, sosyal ve kültürel etkinlikler için çalışmaların yapılması ile ilgili görüş alış verişinde bulunulduğu toplantıda ayrıca faaliyetlerin gerçekleştirilme durumunun da raporlar aracılığıyla takip edilmesi kararlaştırıldı.

Dilek ve temennilerle sona eren toplantının ardından katılımcılar Şehit Hüseyin Düzenli Halk Eğitim Merkezi’nce açılan çeşitli kursları ziyaret ettiler.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version