Suluova Ziraat Odası’nın olağan Genel Kurulu yapıldı. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:49

Suluova Ziraat Odası’nın olağan Genel Kurulu yapıldı.

Suluova Ziraat Odası’nın olağan Genel Kurulu yapıldı.
Son Güncelleme :

22 Şubat 2023 - 13:20

283 views
Suluova Ziraat Odası’nın olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda Savaş Üçok 61 delegeden 34’nün oyunu alarak, Suluova Ziraat Odası başkanlığına seçildi.
Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Genel Kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Divanın oluşturulmasının ardından çalışma raporları okundu. Oda yönetimi ve meclisinin ibra edilmesinin ardından gelir gider bütçesi okunarak kabul edildi. Gelecek dönemin bütçe ve çalışma programının okunmasının ardından başkan adayları Savaş Üçok ve Adnan Öksüz konuşma yaptılar.
Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi.
34 Oyla Üçok Başkan Seçildi
34 oy alarak oda Başkanlığına seçilen Savaş Üçok yapmış olduğu teşekkür konuşmasında, ”Desteklerini veren vermeyen herkes kazandı, Suluova’mız kazandı. Öncelikle çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Burada kaybeden yoktur, kazanan Suluova’dır. Diğer seçime giren adaylarımıza seçimde göstermiş olduğu mütevazi tavırlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu çiftçi ve besici arkadaşlarımız yükü bizim sırtımıza yüklemiştir. Çiftçi ve besicilerimizin bundan sonra hizmetkarıyız’ diye konuştu.
Oda başkanlığına aday olan Adnan Öksüz 27 oy aldı.
Suluova Ziraat Odası Başkanlığını Kazanan Savaş Üçok’un Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.