ŞUBAT AYI HALK GÜNÜ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 02:20

ŞUBAT AYI HALK GÜNÜ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ŞUBAT AYI HALK GÜNÜ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Son Güncelleme :

07 Şubat 2018 - 9:50

262 views
Valimiz Dr. Osman VAROL, her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü Toplantısında vatandaşlarımızla bir araya geldi.
Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen Şubat Ayı Halk Günü Toplantısında, ilgili kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile vatandaşlarımız yer aldı.
Vatandaşların sorunlarına ve şikâyetlerine çare bulmak adına bu toplantıların önemine vurgu yapan Valimiz yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “ Vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenip,  ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için çalışmak bizim görevimizdir. İsteklerinizi ve dertlerinizi çekinmeden bizlere söyleyebilirsiniz. Sorunlarınıza imkânlar ölçüsünde çare bulmaya çalışacağız. Bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileyerek hepinize hoş geldiniz diyorum.” dedi.
Toplantıda Valimiz Dr. Osman VAROL’a sorunlarını anlatan vatandaşlar çeşitli konuların çözümü noktasında destek istediler.
Toplantıya katılan vatandaşların tek tek sorun, şikâyet ve taleplerini dinleyen Valimiz, ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek problemlerin çözümünün sağlanmasında gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.
HALK GÜNÜ TOPLANTILARINA KATILMAK İÇİN…
Gelecek ay düzenlenecek olan Halk Günü Toplantısı ise 6 Mart Salı Günü saat 10:00’da Valimiz Dr. Osman VAROL’un başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacaktır. Toplantıya katılmak isteyen vatandaşlarımız Valiliğimiz Halkla İlişkiler Müracaat Bürosuna (BİMER) başvuru yapacakları gibi, toplantı günü ve saatinde de katılım sağlayabileceklerdir.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version